Десерт Крем брюле

Як зробити Десерт Крем брюле рецепт простий 🍨. Живучи на дачі, ми кожні вихідні балуємо себе меренговым рулетом і крем-брюле 🍨 Це ідеальний тандем використання білків і жовтків 🥚 Якщо ви теж любитель меренговых рулетів, то щиро рекомендую залишилися жовтки використовувати це ніжне, вершкове, прохолодне ласощі з найтоншої карамельною скоринкою 👌

Інгредієнти

110 гр жовтки (це приблизно 5 жовтків)
75 гр цукор (можна збільшити за смаком)
500 гр вершків від 20%

Десерт Крем брюле покроковий рецепт

1. жовтки Розтерти з цукром. Вершки нагріти майже до кипіння, після чого тонкою цівкою влити в жовткову масу, постійно помішуючи віночком. Готову суміш вилити у форму (у мене форма 20х15 висота 5 см). Можна використовувати порційні формочки.
2. Виставити наповнену форму на деко, налити гарячу воду на третину висоти форми. Відправляємо деко в розігріту до 160 ° с духовку на 40 хвилин (для порційних форм на 20 хвилин).
3. Дістаємо, охолоджуємо до кімнатної t і прибираємо в холодильник мінімум на 3 години. Охолоджений десерт посипаємо цукром тонким шаром і обпалюємо пальником до карамельної скоринки. Приємного апетиту 💕