ПП Новорічний торт з желе і суфле

Як смачно зробити ПП Новорічний торт з желе і суфле ніжним простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Приголомшливо смачний і легкий торт😍. Він тане у роті. Нереально смачне поєднання грушевого желе з ароматом апельсинів і вершкове суфле. Торт прикрасити будь-який новорічний стіл☺️. Готуйте обов’язково💋! З наступаючим Новим роком!🎄

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр👉76.2/6.2/2.3/8.7
Вага 1150 гр
Всі інгредієнти кімнатної температури

Суфле:
✔️йогурт густий 250 гр
✔️сир сирний 100 гр
✔️підсолоджувач
✔️ванілін щіпка
✔️молоко 150 гр
✔️желатин 15 гр

Желе:
✔️сік 650 гр
✔️желатин 30 гр
✔️лимонний сік кілька крапель
✔️підсолоджувач
✔️апельсин 50 гр

ПП Новорічний торт з желе і суфле покроковий рецепт

1. Змішати йогурт і сирний сир, додати підсолоджувач і ванілін. У молоко додати желатин, перемішати і нагріти до розчинення желатину. Влити желатин в йогурт перемішати і перекласти форму (у мене 12 см). Прибрати в холодильник для стабилизации.

2. З 650 гр соку (у мене грушевий з відділу дитячого харчування) взяти 100 гр і додати желатин, додати кілька крапель лимонного соку, перемішати. Нагріти до розчинення желатину. Вилити желатин в сік, перемішати. Спробувати на смак, додати підсолоджувач. ⠀ ⠀⠀

3. 200 гр соку налити форму (у мене 15 см) і прибрати в холодильник (можна в морозилку) для стабілізації. Коли шар стабілізується, викласти на середину йогуртове суфле. Апельсин нарізати тонко і викласти по боках суфле (прилипить), акуратно налити сік з желатином до верху, зверху викласти пару часточок апельсина і залити залишками сока.

4. Прибрати в холодильник на ніч для стабілізації. Готовий торт вийняти з форми (щоб легше було вийняти торт з форми, попередньо його поставити в морозилку хвилин на 30 – 40). Прикрасити за бажанням. Насолоджуватися

Відео рецепт 👇