Вишневий Мармелад ескімо на желатині на паличці

Звичайно, вони відрізняються від мармеладу на пектині по текстурі, але при цьому теж виходять дуже смачними! Можна готувати разом з дітьми ❤️ Як приготувати смачний Вишневий мармелад ескімо на желатині на паличці рецепт простий.

Інгредієнти

250 г ягідного пюре або соку (у мене вишня, пробита блендером)
100-120 г цукру
25 г желатину (220 блюм, у мене ilbakery швидкорозчинний) + 150 г води

Вишневий Мармелад ескімо на желатині на паличці покроковий рецепт

1. Замочити желатин у воді за інструкціями на упаковці. Змішати пюре і цукор до однородности.

2. Желатин розтопити в мікрохвильовці і влити до пюре, перемешать.

3. Вставити палички у форми і залити масу. Прибрати в холодильник на 2-3 години