Рулет торт бісквітний з кремом

Як смачно зробити Рулет торт бісквітний з кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дорогі мої, ділюся черговим варіантом оформлення старого доброго рулету. Я обожнюю, коли з чогось простого можна зробити щось нове ефектне

Інгредієнти

Для бісквіта :
✅6 яєчних білків
✅1 склянка цукру (об’єм 250 мл склянки)
✅ 6 яєчних жовтків
✅1 склянку борошна (обсяг склянки 250 мл)
✅1 чайна ложка розпушувача
✅1 столова ложка рослинного масла
✅ванілін за смаком

Для крему: в принципі крем може бути будь –
✅250 гр маскарпоне або сирного сиру
✅250 мл вершків 33%
✅100 гр згущеного молока або цукрової пудри
✅ванілін

Рулет торт бісквітний з кремом покроковий рецепт

1. Випікаємо корж на весь деко, у мене деко трохи менше , але в старій духовці він був больше.

2. Так от, чим більше, тим краще, тому що тим тонше вийде у вас бісквітний корж, і в рулеті буде багато обертів, і розріз теж буде ще крутіше, ну і плюс чим тонше, тим легше буде закручиваться.

3. Ще нам знадобиться 300 гр джему, бажано яскравого кольору, щоб на розрізі був контраст, у мене чорна смородина, ідеально підійде і вишня, щоб з кислинкою було . І важливо, щоб джем був однорідний. Готуйте на радість , і будьте здорові

Відео рецепт 👇