Чізкейк сан-Себастьян без цукру

Чізкейк сан-Себастьян без цукру. Чесно, смачніше я не їла. А ще й від думки, що в ньому немає вуглеводів і взагалі мало калорій на порцію (я з’їдаю 3 за раз😅) – просто казка наяву! Мій класичний чізкейк набрав 300.000 збережень. Давайте підйом цей рекорд🙏🏼 Так хочеться, щоб якомога більше людей дізналися про цей легкий, шалено смачний і майже пп десерт😀😍🤤

Інгредієнти

На чіз діаметром 20-23 см:

Сирний сир – 600 гр
Эритрит – 180 гр
Яйця – 3 шт
Крохмаль – 20 гр
Вершки 33% – 350 гр
Ваніль – щіпка

Чізкейк сан-Себастьян без цукру покроковий рецепт

1. Змішуємо сирний сир (кімнатної температури, так легше) з эритритом до однорідної маси. Я робила з допомогою міксера, на маленьких обертах, можна віночком вручну. Додаємо по одному яйцю і після кожного добре перемішуємо. Виливаємо вершки і крохмаль, ваніль. Ще раз заважаємо і готово.

2. Духовку заздалегідь розігрійте до 190 градусів. У форму з пергаментом переливаємо нашу масу і ставимо в духовку. При 190* випікаємо 25 хвилин Потім підвищуємо до 230 градусів і печемо ще 10 минут.

3. На відео показала, як повинна колихатися серединка відразу після духовки. Залишаємо чізкейк остигати при кімнатній температурі форме.

4. Потім прибираємо в холодильник для стабілізації мінімум на 6 годин. Ось наше блаженство і готово! На порцію всього 4 г вуглеводів! Це така нежнятина! Готуйте та діліться результатами.

Відео рецепт 👇