Бісквітний торт на згущеному молоці з шоколадом

Як зробити дуже смачний Бісквітний торт на згущеному молоці з шоколадом рецепт простий.

Інгредієнти

🎂Бісквіт:
3 Яйця (С1)
Цукор 100гр
Тростинний цукор 70гр
Варене згущене молоко 150гр
Рослинна олія 150гр
Ванільний цукор 10гр
Сіль щіпка
Сода 3г
Розпушувач 3г
Борошно 350гр

🍫Шоколадно-горіховий шар:
Молочний шоколад 100гр
Вершки 33% 50
Кедрові горіхи 40гр
Хрусткі кульки 20гр

🍨Крем:
Вершкове масло 130гр
Сирний сир 130гр
Маскарпоне 170гр
Варене згущене молоко 210гр

🍦 Цукровий сироп:
Вода 100гр
Цукор 1ст.л.
Амаретто 1 ст. л.

Шоколадний ганаш:
Білий шоколад 150гр
Вершкове масло 75гр

Бісквітний торт на згущеному молоці з шоколадом покроковий рецепт

1. 🎂 Бісквіт:
1. У чаші міксера об’єднати яйця з цукром (обидва види). Збити міксером на максимальній швидкості 2-3 хвилини.
2. Додати згущене молоко. Перемішати.
3. Зменшити швидкість і додати рослинне масло.
4. В окремій чашці змішати борошно, сіль, соду і розпушувач.
5. Додати сухі інгредієнти до основної маси. Перемішати міксером на низькій швидкості.
6. Приготувати кільця D-18см. Кожен корж випікається окремо. Дно кільця обтягнути фольгою.
7. Викласти в кільце 3-4ст.л. тесту і розмазати по діаметру кільця.
8. Випікати в розігрітій до 180С духовці приблизно 10-15 хвилин. Таким чином отпечь всі коржі. Остудити, загорнути в харчову плівку і прибрати на ніч у холодильник.
2. 🍫 Шоколадно-горіховий шар:
1. Вершки довести до кипіння.
2. Додати шоколад і, не знімаючи з вогню, перемішати протягом 30-50 секунд.
3. Зняти з вогню і перемішати до повного розчинення шоколаду.
4. Додати кедрові горішки.
5. Остудити до кімнатної температури і додати хрусткі кульки.
6. Відкласти.
7. Якщо хочете прискорити процес, можна прибрати в холодильник, щоб маса швидше охолола і стала більш вязкой.
3. 🍨 Крем:
1. У чаші міксера об’єднати м’яке вершкове масло, сирний сир маскарпоне. Перемішати міксером до об’єднання інгредієнтів.
2. Порційно ввести варене згущене молоко, кожен раз добре перемішуючи.
3. Готовий крем викласти в кондитерський мешок.
4. 🍦 Цукровий сироп:
1. У сотейнику об’єднати воду і цукор, поставити на вогонь і довести до кипіння.
2. Остудити і додати амаретто.
5. Шоколадний ганаш:
1. Масло розтопити.
2. Шоколад трохи «підтопити» короткими імпульсами в мікрохвильовій печі.
3. Вилити розтоплене масло на шоколад, добре перемішати.
4. Прибрати ганаш в холодильник. Час від часу підходити і помішувати лопаткою. Масло буде відшаровуватися, це нормально!
5. Готовий ганаш перемішати міксером на низькій швидкості або перебити блендером.
6. Збірка торта:
На підкладці торта закріпити перший корж. Просочити. Відсадити по спіралі крем, розрівняти спатулой.
Накрити другим коржем і повторити все як з першим. Зверху викласти половину шоколадного ганаша, накрити третім коржем. Кожен корж просочувати!
ШОКОЛАДНО-ГОРІХОВИЙ ШАР ПІСЛЯ 2го і 4го коржів.
Знову викласти крем, корж, крем, друга половина ганаша і корж.
Готовий торт обернути пергаментом і замкнути в кільце. Прибрати в холодильник на кілька годин.
Охолоджений торт покрити ганашем.