Суфле пташине молоко в домашніх умовах

Як смачно зробити Суфле ” пташине молоко в домашніх умовах простої покроковий рецепт швидко. ПТАШИНЕ МОЛОКО, ТО САМЕ🤤 Наскільки вже я не люблю суфле, зефір і мармелад, але цей рецепт підкорив моє серденько❤️ Це та сама пташка, яку я їла в дитинстві🤤

Інгредієнти

Для суфле
Яєчний білок-2шт
Слив. масло (кімнатної температури)-200гр
Згущене молоко-100г

Для сиропа:
Вода-150гр
Агар-агар-4гр
Сахар-160гр
Глюк.сироп-100гр

Суфле ” пташине молоко в домашніх умовах покроковий рецепт

1. в сотейник Наливаємо воду і всипаємо агар, ставимо на вогонь, як тільки агар починає густіти, додаємо Цукор, глюкозний сироп, перемішуємо і варимо сироп до 108 градусів. Поки вариться сироп збиваємо білки до стану піни для гоління. В окремій мисці збиваємо масло до пишної світлої маси, додаємо згущене молоко і збиваємо ще раз.

2. У збиті білки постійно перемішуючи ,на маленькій швидкості міксера, тонкою цівкою вливаємо готовий гарячий сироп, як тільки влили весь сироп ,так-же постійно збиваючи додаємо масло зі згущеним молоком по одній столовій ложке.

3. готове Суфле. Переливаємо наше суфле у форму і ставимо в холодильник на стабілізацію на ніч. Можна поступити як я і попередньо спекти улюблений ванільний бисквит.

4. Тоді суфле виливаємо на бісквіт обгорнутий ацетатної плівкою і кільцем, а зверху можна покрити ганашем на темному шоколаді з вершками. А можна вилити в рамку і потім нарізати конфеты.

Відео рецепт 👇