Торт Снікерс з карамеллю, з безе і арахісом

Як смачно зробити Торт Снікерс з карамеллю, з безе і арахісом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Торт “Снікерс”. Торт готується дуже легко і швидко. Дуже смачно

Інгредієнти

Тісто
4 шт. яйчные жовтки
200 гр цукор
1 ч. л сода
1 ст. л оцет
100 гр маргарин
250 – 350 гр борошна

Безе
4 шт. яйчные білки
250 – 300 гр цукор

Крем
300 грам вершкове масло
1 банку згущене молоко
1 пачка ванілін

Начинка
1 банку вареного згущеного молока
Арахіс
Фініки

Торт Снікерс з карамеллю, з безе і арахісом покроковий рецепт

1. Збиваємо жовтки і цукор, потім додаємо мед, заздалегідь розтоплений маргарин і соду з оцтом, знову перемішуємо, додаємо борошно, робимо тісто. Тісто не повинно прилипати до рук. Ділимо його на три частини. Випікаємо коржі на 180°.
2. Білки збиваємо до стану піни, потім поступово додаємо цукор. Безе ділимо на 2 частини. Випікаємо на 90-100° до готовності. Заважаємо вершкове масло, поступово додаючи згущене молоко. В кінці додаємо ванілін. В варене згущене молоко додаємо арахіс і мешаем.
3. Збираємо торт. Корж, крем, безе, крем, Фініки, арахіс, крем, корж і так по черзі. З верху крем, дрібний нарізаний арахіс і трохи глазурі. У мене був святковий торт, з цього з увазі інший. Ви можете прикрасити його за своїм вкусу.

Відео рецепт 👇