Святкове печиво зі світлого і темного тіста

Як смачно зробити Святкове печиво зі світлого і темного тіста простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для світлого тіста:
380 г борошна
250 г вершкового масла кімнатної температури
100 г цукрової пудри
1 яйце (вага 50 г)

Для шоколадного:
170 г борошна
125 г масла
60 г пудри
20 г какао
1/2 яйця

Святкове печиво зі світлого і темного тіста покроковий рецепт

1. Окремо замісити 2 види тіста. Для світлого тіста в міксері з’єднати розм’якшене вершкове масло з цукровою пудрою і яйцем. Просіяти борошно і додати в тесто.
2. Розмішати тісто до однорідності, скачати в кулю і прибрати в холодильник до повного охолодження (краще на кілька годин). Повторити з шоколадним тестом. Розігріти духовку до 180 градусов.
3. Розкачати світле тісто. Вирізати формочками печиво у вигляді кульки – основи. Потім розкачати шоколадне тесто.
4. Вирізати фігурки і розкласти поверх світлих заготовок. Печиво запікати протягом 10-15 хвилин до легкого золотистого кольору. Печиво остудити на решетке.