Новорічний мигдальний кекс

Як зробити Новорічний мигдальний кекс рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Рисове борошно 70 р
Цільнозернові борошно 80 г
Цукор 80 г (або інший підсолоджувач)
Вершкове масло 100 г
Яйця 4 шт
Молоко 30 мл
Розпушувач 10 р
Мигдаль 100 г (подрібнити)
Темний шоколад 45 г (подрібнити)

Новорічний мигдальний кекс покроковий рецепт

1. Змішати розм’якшене масло і цукор/підсолоджувач. Додати яйця і знову перемішуємо. Додаємо до тіста борошно і розпушувач, перемешиваем.
2. Додаємо в тісто молоко, горіхи і шоколад. Викладаємо суміш у форму. Випікати при температурі 200° 35-45 минут.

3. Готовність повіряємо дерев’яною паличкою. P. S. час приготування може зменшитися/збільшитися в залежності від потужності духовки.