Морквяний торт з кремом з кисломолочного сиру та горіхів

Морквяний торт з кремом з сирного сиру і горіхів простий рецепт. Дуже смачно, ніжно і вже трохи по-осінньому.

Інгредієнти

для бісквіта:
– Борошно 120 гр
– Яйце 4 шт (кімнатної температури)
– Цукор 130 гр
– терта Морква 150 гр (на дрібній тертці)
– Рослинна олія 30 мл
– Розпушувач 4 гр
– Імбир і кориця за смаком
– Сіль щіпка

для крему:
– Сирний сир 500 гр
– Масло вершкове 80 гр (кімнатної температури)
– Цукрова пудра 100 гр
– Ванілін
– Волоські горіхи 50 гр

Морквяний торт з кремом з сирного сиру і горіхів покроковий рецепт

1. Для бісквіта:
1. Змішати просіяне борошно, розпушувач, імбир, корицю і сіль.
2. Збити яйця з цукром до загущення та побіління.
3. Всипати половину борошняної суміші в яєчну і добре перемішати, додати рослинне масло, ще раз перемішати і висипати другу частину борошняної суміші – перемішати до однорідності.
4. Всипати в тісто терту моркву (віджимати не треба) і перемішати.
5. Вилити тісто на деко і розрівняти по всій поверхні.
6. Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 18-20 хвилин (не перетримайте, тому корж не повинен стати коричневим і сухим).
7. Дістати корж, перевернути на папір і дати повністю охолонути.
8. Підрізати рівне краю (залишки можна засушити в духовці, подрібнити в крихту і використовувати для прикраси).
9. Розрізати корж на 4 рівні смужки, в длину.

2. Приготування крему:
1. Масло збити з цукровою пудрою і ваніліном до однорідності.
2. Додати сирний сир і трохи збити до однородности.

3. Збірка торта:
1. Змастити 3/4 частиною крему корж, повністю.
2. Посипати подрібненими волоськими горіхами, можна втиснути їх прям в крем.
3. Закрутити перший рулет, а потім його закінченням прикласти до початку наступного смужки і закрутити рулет далі.
4. Поставити основу з двох скручених смужок в один рулет на тарілку, далі окремо брати смуги бісквіта і прикладати їх до початку один одного, обертаючи тортик (так робимо з двома смугами).
5. Іншою частиною крему змастити торт (але можна і залишити в такому вигляді).
6. Дати настоятися хоча б 6 годин на холодильнике.

4. Виходить шалено смачно і ніжно🙈❤️ Всі були в захваті!)

Відео рецепт 👇