Кавовий торт тірамісу з жовтками і маскарпоне

Тірамісу, який готую вже 5 рік! Цей рецепт смачний і самий правильний! Обов’язково приготуйте!

Інгредієнти

-печиво Савоярді
– 3 жовтки
– 80 г цукрової пудри
– 250 г маскарпоне
– 250 г вершків 33%
– розчинна кава 2-3 ч. л плюс окріп 50-100 мл
-50 мл лікер Бейліз ( половину кави, половину в крем)

Кавовий торт тірамісу з жовтками і маскарпоне покроковий рецепт

1. Жовтки змішати з цукром і поставити на водяну баню хвилин на 10, постійно помішуючи. Маскарпоне збити пару хвилин. Жовткову суміш збити міксером до білого кольору і до охолодження. Маскарпоне ввести в яєчну суміш і збити. Окремо збити 250 г вершків до пишних пиков.

2. Вершки ввести в суміш з маскарпоне і яйцями перемішати і в кінці додати бейліз. Бейліз за смаком, багато теж не треба! Готуємо розчинна кава і додаємо туди Бейліз, даємо остыть.

3. Печиво савоярді занурюємо в каві і викладаємо по формі, далі крем, і знову печива і знову крем. Найкраще прибрати на добу в холодильник, на наступний день він буде набагато смачніше. Перед подачею посипаємо какао-порошком.

Відео рецепт 👇