Мастика для торта своїми руками в домашніх умовах

Як зробити Мастику для торта своїми руками в домашніх умовах для початківців простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Всі фігурки для своїх тортів я ліплю із мастики, яку сама готую.

Інгредієнти

Маршмелоу 200
Цукрова пудра 250
Крохмаль картопляний 100
Вода 10 гр
Лимонна кислота 4 гр
Масло рослинне 35 гр

Мастика для торта своїми руками в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Лимонну кислоту розчинити у воді, додати в чашу з маршмелоу. Прогріти в мікрохвильовій печі близько 1 хвилини. Додати масло. Розмішати до однорідності. При необхідності підгоріти 20 секунд.
2. Не перегрейте маршмелоу. Краще розігрівати імпульсами по 20-30 секунд Цукрову пудру і крохмаль просіяти. Зробити гірку на поверхні столу і замісити мастику. Вмешивайте до тих пір, поки маса не стане однородной.

3. Потрібно докласти трохи сил 💪🏽 Залиште відпочивати при кімнатній температурі близько 2-3 годин. Готову мастику зберігати в холодильнике.