млинцевий Торт з заварним кремом чорничним

Як приготувати смачний Торт млинцевий з заварним кремом чорничним рецепт простий.

Інгредієнти

Млинці (~12-15 шт. на сковороді діаметром 15-16 см):
Яйця З 6шт.
Сир сирний 170г
мигдальна Борошно 70г
Цукор 30г
Сіль 1 г
Масло рослинне для смаження

Заварний чорничний крем:
Пюре чорниці 275г
Вершки 33-35% (1) 115г
Цукор 60г
Крохмаль кукурудзяний 35г
Жовтки 60г
Маскарпоне 250г
Вершки 33-35% (2) 150г

млинцевий Торт з заварним кремом чорничним покроковий рецепт

1. Млинці.
Всі інгредієнти скласти в чашу блендера і в режимі Пульс пробити в однорідну масу. Сковороду розігріти на середньо-високому вогні, зменшити вогонь до середнього. Смажити млинці, акуратно перевертаючи, тільки коли тісто повністю «схопиться» зверху. Остудить.
2. Заварний чорничний крем:
Пюре розморозити, якщо заморожено. У мисці змішати жовтки, цукор і крохмаль. Швидко перетерти виделкою в однорідну пасту. Вершки (1) нагріти до перших ознак закипання і влити в жовткову суміш. Добре перемішати і повернути в сотейник. Варити на середньо-слабкому вогні до закипання (102с), постійно помешивая.
3. Зняти з вогню, перекласти в широку ємність, накрити плівкою в контакт і прибрати в морозильник на годину. Після чого змішати з холодним маскарпоне і вершками (2), збити. Перекласти в кондитерський мішок, зважити. (Крем зручно варити в Кенвуд кукинг шеф. Викласти в чашу всі інгредієнти, крім маскарпоне і вершків (2). Виставити t-102с, час – 6 хв, мінімальна швидкість, насадка прогумоване Весло).

4. Збірка:
Зібрати торт, розрахувавши кількість крему на кожен млинець з урахуванням невеликого відкладеного кількості на обмазку боків і верху торта. Обернути верх і боки торта пергаментом і ацетатної плівкою. Прибрати на ніч у холодильник. Перед видаленням пергаменту торт можна злегка підморозити. Вирівняти спатулой.