Булочки з персиками з дріжджового тіста на молоці

Як зробити смачні Булочки з персиками з дріжджового тіста на молоці простий рецепт в духовці. Я до вас з дуже смачними булочками і новим реквізитом!

Інгредієнти

ТІСТО (~1,1 кг; 12 шт.)
550-600 г борошна
8 г сухих дріжджів
300 мл молока
1 яйце ІЗ
70 г цукру
щіпка ваніліну
5 г солі
40 г м’якого вершкового масла
40 г рослинного масла

НАЧИНКА:
6 великих або 12 середніх персиків або нектаринів
100 г цукрової пудри
20 г кукурудзяного крохмалю

жовток + 1 ст. л молока

Булочки з персиками з дріжджового тіста на молоці покроковий рецепт

1. Борошно просіяти, 50 г відкласти на потпыл, решту з’єднати з дріжджами, перемішати. Яйце з’єднати з цукром, сіллю, ваніліном, збити. Додати обидва масла, збити. Влити тепле (35-37°) молоко, все добре перемішати і влити в борошно з дріжджами. Замісити м’яке, еластичне тісто, додаючи залишки борошна, місити 10-12 мин.
2. Помістити тісто в миску, накрити і залишити на годину. Персики (нектарини) помити, видалити кісточки і нарізати часточками. Пудру з крохмалем перемішати. Тісто розкачати в прямокутник 50×40 см і ножем для піци розрізати спочатку впоперек навпіл, а потім уздовж на шість смуг, вийде 12 длинненьких прямоугольников.
3. На одну половину кожного прямокутника насипати 1 ч. л суміші пудри з крохмалем, розподілити рівномірно, зверху розкласти часточки персиків в два шари, зверху присипати їх ще 1 ч. л смеси.
4. На другій половині прямокутника зробити надрізи і накрити їй начинку, краї з’єднати і добре защипати. Заготовки укласти на лист накрити і залишити на 25-30 хвилин для расстойки.
5. Потім змастити жовтком з молоком і відправити в заздалегідь розігріту до 180° духовку. Випікати булочки до рум’яної скоринки ~30 хвилин. Потім трохи остудити, присипати пудрою і з’їсти з удовольствием.