Чізкейк Сан-Себастьян з малиновою карамеллю

Як смачно зробити Чізкейк Сан-Себастьян з малиновою карамеллю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Інгредієнти для чізкейку:
– М’який сир (мій 0,1%) 500г
– Сирний сир 500г
– Молоко моє 0,5%) 200мл
– FitParade №7 15г + 100г подрібненого ізомальт
– Жовтки 4шт
– Щіпка солі
– Білки 5шт
– Ванільний екстракт 1ч.л.

Малинова карамель:
– Малинове пюре 500г
– Яблучний пектин 10г
– Ізомальт 50г (подрібнений)
– Эритрит 40г
– FitParade №7 8г

Чізкейк Сан-Себастьян з малиновою карамеллю покроковий рецепт

1. З’єднати всі інгредієнти (крім білків і солі) і збивати до самотності. Окремо збити білки з сіллю до міцної піни, вмішати в сирну массу.
2. Перелити все в форму (діаметр 20см). Випікати в духовці при 200° 40 хвилин. Готовий чізкейк має з двох сторін трохи навіть підгоріти, але трястися в середині. Залишити при кімнатній температурі остигати, потім в холод на ночь.

3. Вранці нарізати і подавати з карамеллю. Для неї потрібно просто довести пюре в сотейнику до кипіння, постійно помішуючи. Додати заздалегідь змішані сахзамы з пектином, активно помішуючи, варити так до легкого загусання, готово.