Французький десерт пиріг Флонярд з абрикосами

Французький десерт пиріг Флонярд з абрикосами в духовці простий рецепт. Дуже ніжний десерт французького походження. По консистенції нагадує пудинг. В якості начинки можна використовувати будь-які ягоди або фрукти.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г:
173.8/5.9/6.3/23.4

Яйце – 3 шт
Молоко – 220 мл
Рисове борошно – 120 г
Вершкове масло – 20 г
Підсолоджувач – за смаком
Розпушувач – 1/2 год л
Абрикоси – 180 р
Борошно – 1 год л (для форми)

Французький десерт пиріг Флонярд з абрикосами покроковий рецепт

1. Збити в чаші для змішування яйця з молоком і підсолоджувачем. Додати борошно, розпушувач і розтоплене вершкове масло. Добре збити, щоб не було грудочок. Тісто виходить рідким, як на блины.

2. Форму змастити вершковим маслом, присипати борошном і викласти підготовлені абрикоси. Влити тісто поверх фруктов.

3. Відправити в духовку на 40 хв / 180°. Даємо трохи охолонути, виймаємо з форми, присипаємо цукровою пудрою і подаем.

Відео рецепт 👇