Вершкові іриски з

Як зробити смачні Вершкові іриски домашні рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

• 180 гр глюкозного сиропу (у нас 44%)
• 180 гр цукру
• 80 гр вершкового масла 82,5%
• 280 гр вершків 33%
• щіпка солі

Вершкові іриски домашні покроковий рецепт

1. В сотейник з товстим дном складаємо сироп глюкози і цукор, ставимо на середній вогонь. Перемішуємо цукор, поки він повністю не об’єднається з глюкозным сиропом і доводимо сироп до 160* градусів. Після, зменшуємо потужність до мінімальної і вводимо холодне вершкове масло кубиками.

2. Перемішуємо з допомогою віночка, тим часом, нагріваємо вершки до активного пара. Збільшуємо потужність плити до середньої і проварюємо цукрово – олійну суміш до однорідності та приємного бурштинового кольору. Вливаємо гарячі вершки поза плити, суміш буде активно кипіти, доводимо її до однорідності і повертаємо на середній вогонь, доводимо до 115*градусов.

3. Виливаємо в рамку 15*15см , попередньо змастивши стінки рослинним маслом. Зверху посипаємо щіпка морської солі. Охолоджуємо до кімнатної температури і відправляємо в холодильник на стабілізацію мінімум на 4 години. Той самий «Золотий ключик», губитель ваших пломб, тепер в минулому. Виходять неймовірно вершкові, тягучі іриски, які таять в роті🔑 👋🏻

Відео рецепт 👇