Торт Наполеон з заварним кремом

Торт Наполеон з заварним кремом простий рецепт. Двадцять три роки тому, я стала мамою.. Рідний наш Ванек, З Днем Народження!🎂 Все найголовніше скажу особисто, хоча , ти все знаєш.. Любимо тебе всім серцем! Ти йдеш по чітко обраному шляху життя , ти знаєш чого хочеш і нехай доля відповість тобі взаємністю 🙏❤️ І, звичайно, торт сьогодні 🎂

Інгредієнти

НА 18 см d

Вага 1кг 950 м (без прикрас)
З прикрасою 2кг 350 р

Готуємо..
Для тіста:
4-4,5 склянки борошна (склянка 250 г)
430 г холодного вершкового масла
0,5 склянки крижаної води
2 яйця
Щіпка солі

Для заварного крему:
1 склянка цукру
4 жовтки
3 ст л кукурудзяного крохмалю чи борошна
800 гр молока
300 гр вершкового масла

Для прикраси:
Сирний сир 300 гр
Вершки 150 гр 33-35%
Цукрова пудра 70 гр

Торт Наполеон з заварним кремом покроковий рецепт

1. У просіяне борошно додати сіль і холодне вершкове масло ( я попередньо прибираю масло в морозильник на 10 хв), а потім тру на тертці, далі додаємо яйця, крижану воду, замішуємо тісто, ділимо на колобочкі, приблизно 18 шт накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник. Далі кульку розкачати в пласт , прикласти тарілку 18 см в діаметрі і вирізати з допомогою ножа.
2. Перекласти на деко застелений папером для випічки, зробити проколи ножем або виделкою і випікати при 180 З 7-10 хв , поки випікається корж, всі колобочкі знаходяться в холодильнику, по одному дістаємо і по черзі випікаємо. У мене вийшло 18 коржів з них 2 пішло на обсипання торта. Крем: 1 склянка цукру, 4 жовтки, 3 ст л крохмалю або борошна – збити миксером.
3. Молоко 800 гр підігріти, поступово додати яєчну суміш, при постійному помішуванні варити до перших бульков. Зняти з вогню , дати повністю охолонути і додати 300 гр вершкового масла. Перемішати. Зібрати торт – корж, крем, корж.. боки і верх торта обсипати крошкой.
4. Для прикраси:
Все добре збити, перекласти в кондитерський мішок і прикрасити за бажанням..
Трохи крему залишила, додала 2 ч л какао, украсила..