Торт вінок Павлова новорічний з кремом і ягодами

Як зробити смачний Торт вінок Павлова новорічний з кремом і ягодами рецепт простий.

Інгредієнти

▪️150 г білків
▪️250 г цукру
▪️10 г лимонного соку
▪️6 г кукурудзяного крохмалю

Конфітюр з малини (можна брати будь-які ягоди по вашому смаку):
▪️250 г чорниці
▪️40 г цукру
▪️20 г кукурудзяного крохмалю
▪️30-40 г води

Крем:
▪️150 г крем сир (філадельфія, маскарпоне)
▪️250 г вершків 33-36%
▪️30-40 г цукрової пудри
Додатково:
▪️зерна гранату
▪️зелень(у мене розмарин)
▪️цукрова пудра

Торт вінок Павлова новорічний з кремом і ягодами покроковий рецепт

1. Меренга: до білків (кімнат. температурі!) додати сіль і починати збивати, коли утворюється «пивна пінка, додавати по ложці цукор. Збити меренг до стійких піків, я збиваю ~10 хв, цукру не повинно відчуватися! На пергаменті намалювати коло діаметром 18 см, з допомогою кондитерського мішка з насадкою сформувати віночок з дірочками, як на видео.
2. Поставити в розігріту до 150 градусів духовку, відразу ж знизити до 100 градусів і сушити меренг 2,5-3 години, охолодити. Конфітюр: у сотейнику з’єднати всі інгредієнти, перемішати і поставити на середній вогонь, заварити постійно помішуючи до загустіння, перекласти в миску, накрити плівкою в притулок і охладить.

3. Крем: всі складові (вершки і сир добре охолоджені!) з’єднати і збити в крем стійкий. В отвори у віночку викласти конфітюр. За допомогою кондитерського мішка з насадкою сформувати трояндочки, прикрасити гранатом, зеленню і посипати цукровою пудрою, краще термостабильной. Це просто хмара у роті, чесно! Така святкова подача точно не залишиться без уваги на вашому святковому столі!

Відео рецепт 👇