Яблучний зефір з манго

Приготуємо ніжний зефір «Яблуко/манго». У моєму блозі є багато рецептів приготування зефіру, сьогодні хочеться поділитися саме цим). Готуємо Яблучний зефір з манго рецепт простий.

Інгредієнти

160 г манго
140 г пюре яблук

100 г цукру
60 г білка

130 г води
300 г цукру
10 г агар-агару

Яблучний зефір з манго покроковий рецепт

1. Яблука порізати на 4 частини, вирізати середину і запекти (ок. 20 хвилин при 180 градусах). Я беру заморожене пюре манго. Його потрібно попередньо розморозити і довести до кипіння. Готові яблука очистіть від шкірки і подрібніть блендером з пюре манго. Пюре попередньо нагрійте (краще прокип’ятіть пару хвилин).

2. Окремо збийте білок з цукром до пишної маси. Введіть пюре і продовжуйте збивати. Паралельно приготуйте сироп: з’єднайте агар-агар з цукром і водою. Доведіть до 102-105 градусів і прокип’ятіть кілька минут.

3. Додайте сироп в загальну масу. Збивайте за стійкого однорідного стану. Отсадите насадкою «закрита зірка» або підберіть насадку за смаком. Дайте стабілізуватися при кімнатній температурі мінімум 6 часов.