Шоколадні капкейки з кремом з шоколаду

Як зробити шоколадні капкейки з кремом з шоколаду та кисломолочного сиру рецепт простий. Я дуже люблю все шоколадне, особливо якщо це подвійний, потрійний (і так до нескінченності) шоколад 🍫 Знаю, тут є ті, хто поділяє мою любов, так що сьогодні рецепт для вас ❤️ Тут у нас ніжний, вологий шоколадний бісквіт і крем на темному шоколаді – ідеальна парочка!

Інгредієнти

Масло вершкове – 100 г
Цукор-150 г
Яйця З – 2 шт.
Борошно -100 р
Какао – 45 р
Розпушувач – 1/2 ч. л.
Сіль – 1/4 ч. л.
Вершки 33% – 150 г

Для Крему:
Сирний сир – 300 г
Вершки 33% – 260 р
Цукрова пудра – 65 р
Шоколад темний – 130 г

Шоколадні капкейки з кремом з шоколаду покроковий рецепт

1. Інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Просіяти разом і добре перемішати борошно, какао, розпушувач і сіль. В окремій мисці збити масло з цукром, поки маса не стане світлою і повітряної. На це піде хвилин 5. Вмішати по одному яйця, приблизно за півхвилини на кожне. Додати борошняну суміш в два заходи, а потім ввести вершки і все перемішати до однородности.

2. Тепер перекладаємо тісто в кондитерський мішок і заповнюємо форми для капкейків на 3/4. Відправляємо в духовку на 20-25 хвилин при 180С°. Готовність перевіряємо зубочисткою. Дістаємо з духовки і охолодити на решітці. Для крему з’єднати сир, вершки і пудру збити на середній швидкості, поки маса не стане воздушной.
3. Розтопити шоколад в мікрохвильовці короткими імпульсами, кожен раз помішуючи. Тепер поступово додаємо теплий рідкий шоколад в сирну масу, паралельно заважаючи на низькій скорости.

4. Як тільки маса стала однорідною, крем готовий. Якщо вам не комфортно з ним працювати, можна прибрати крем в холодильник на кілька годин, щоб він ущільнився. Далі беремо капкейки, на них крем – вущ-вущ-вущ. Белиссимо.