Маленькі тортики тістечка Наполеон

Як смачно зробити Маленькі тортики тістечка Наполеон простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✔️Упаковка листкового тіста (брала Морозко бездріжджове)
✔️1 яйце
✔️200 гр цукрового піску
✔️250 мл молока
✔️2,5 ст. л. борошна
✔️150 гр вершкового масла

Маленькі тортики тістечка Наполеон покроковий рецепт

1. З листкового тіста вирізаємо гуртки, можна формою або просто склянкою. Відправляємо випікатися з залишками тіста, при температурі 190 градусів 30-35 хвилин. Поки коржі не зарумянятся.

2. Для крему, змішуємо яйце, цукровий пісок, молоко і борошно. Варимо на повільному вогні до загусання. Знімаємо з плити, накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник до повного охолодження

3. Вершкове масло збиваємо міксером і додаємо остиглий крем, збиваємо ще протягом 2-3 хвилин. Готові коржі ділимо на 3-4 частини. Залишки від коржів подрібнюємо, можна руками, або блендером.

4. Збираємо тістечко, корж, крем і так 5 разів. Зверху змащуємо кремом і посипаємо крошкой.

Відео рецепт 👇