Пиріг з апельсинами в духовці

Як смачно зробити Пиріг з апельсинами в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Начинку можна зробити будь-яку. Візуально і за смаком це смілива 10-ка, так що готуйте, навіть на новорічний стіл.

Інгредієнти

для тесту:
▫️вершкове масло – 150 г
▫️цукор – 150 г
▫️яйця – 3 шт
▫️борошно – 150 г
▫️розпушувач – 1 ч. л. з гіркою

для начинки:
▫️будь-який фрукт/ягода. У мене апельсин – 2 шт.

для посипання:
▫️цукор – 50 г
▫️крохмаль – 30 м

Пиріг з апельсинами в духовці покроковий рецепт

1. В глибокій ємності змішайте вершкове масло кімнатної температури і цукор. Додайте всі яйця, перемішайте. Додайте розпушувач, перемішайте. У два прийому введіть просіяне борошно, перемішайте до однорідності. Все, тісто готове. Воно мало густе, так і повинно быть.

2. Апельсин нарізаємо на тонкі пластинки. Формуємо пиріг. Дно форми застеляємо пергаментом, посипаємо цукром і викладаємо апельсини. Апельсини зверху посипаємо крохмалем. Викладаємо тесто.

3. Розрівнюємо. Випікаємо 40 хвилин при 180 С. Готовий пиріг накриваємо тарілкою і перевертаємо. Знімаємо форму. Подаємо з чаєм або кофе.

Відео рецепт 👇