Турецький чізкейк Сан-Себастьян

Як зробити Турецька Чізкейк Сан Себастьян рецепт простий. Смачний, простий, смачний і незвичайний десерт.

Інгредієнти

Рецепт розрахований на діаметр 16 см 👇🏻

Сирний сир – 400 гр
Яйця – 3 шт
Цукор – 90 гр
Вершки 33-35% – 200 гр
Кукурудзяний крохмаль – 20 гр
Ванільний цукор або паста – за смаком

Важливо заздалегідь дістати продукти, щоб вони були кімнатної температури. І перемішувати інгредієнти краще вручну – віночком або лопаткою

Турецький чізкейк Сан Себастьян покроковий рецепт

1. До творожному сиру додати цукор і перемішати. Далі по одному ввести яйця, додати вершки перемішати. Слідом просіяти крохмаль і довести до однородности.

2. Найкраще випікати чізкейк в металевому кільці або в рознімної формі з пергаментом, на максимальній температурі не більше 30 минут.

3. Я пекла недавно: 14 хвилин знадобилося до кремової консистенції всередині, 20 хвилин до трохи менше кремовой.

4. Після випікання чізкейк, не виймаючи з форми, треба залишити на 4-5 годин при кімнатній температурі. Далі прибрати на пару годин в холодильник для завершення стабилизации.

Відео рецепт 👇