Торт Кокос Яблуко Ківі з Крем-Чізом

Як зробити дуже смачний Торт Кокос Яблуко Ківі з Крем-Чізом рецепт простий.

Інгредієнти

Бісквіт
на форму діаметром 18 см

4 – яйця ( 1 сорт)
150 г борошна
5 г розпушувача
3 г – ваніліну
150 г цукру
85 г – кокосового молока
50 г рослинного масла
25 г кокосової стружки

Яблучне компоті
На форму діаметром 16 см
Інгредієнти
130 г – яблук твердих сортів (очищених від кісточок і шкірки)
150 м – води
5 м – желатину листового (200 блюм)
10 г лимонного соку
50 г – цукру

Крем-Чіз
80 г вершків 33%
160 г сирного сиру
40 г цукрової пудри

Конфі з Ківі
на форму діаметром 16 см
Інгредієнти
200 г ківі (очищеного)
7 г листового желатину
75 г цукру
1 кап – зеленого барвника (за бажанням)

Просочення
120 г – згущеного молока білої
60 м – води (кип’яченою і охолодженою)

Мус кокосовий
12 г листового желатину
3 – жовтка
40 г – цукру
120 г – кокосового молока
220 г вершків 33%
150 р білого шоколаду
40 м – лікер Малібу
10 г кокосової стружки

Торт Кокос Яблуко Ківі з Крем-Чізом покроковий рецепт

1. Бісквіт.
Відокремити білки від жовтків. Білки збити з половиною цукру до м’яких піків. Перекласти в іншу чашу. В деже міксера збити жовтки з другою половиною цукру, збиваємо до пишної світлої маси. До збитим жовтків, додати кокосове молоко і рослинне масло. Силіконової лопаткою вимісити масу до однорідності. В окремій чашці змішати всі сухі інгредієнти. Частинами по черзі з білками, вводимо суху суміш в желткову масу за 2-3 приходу. Духовка прогріта до 180 градусів режим верх низ. Ставимо випікатися наш бісквіт приблизно 1 годину. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою. Дістали бісквіт з духовки і перевернули його вниз головою, до повного охолодження. Остиглий бісквіт розрізати на 3 коржа.
2. Яблучне компоті.
Желатин замочити в холодній воді. Яблука обчищені від шкірки, нарізати кубиком 5-7 мм. Перекласти в сотейник. Додати лимонний сік. Перемішати, щоб яблука не потемніли. Додати воду і цукор. Ставимо варитися на плиту. Проварити до легкої м’якості. Яблука зняти з плити, і розпустити в них віджатий желатин, щоб він повністю розійшовся. У підготовлену форму діаметром 16 см зі сформованим з харчової плівки дном, перекласти нашу начинку. І поставити в холодильник стабилизироваться.
3. Крем-Чіз.
Скласти всі інгредієнти в діжу міксера. Збити до однорідної массы.
4. Конфі з Ківі.
Очищена і порізана ківі пюрируем заглибним блендером (можна не до однорідності). У холодній воді замочити желатин. У сотейник перекласти пюре з ківі. Додати до нього цукор і поставити варитися. Після закипання, варити мінімум 3 хвилини. Додати в масу 1 краплю зеленого барвника (за бажанням). Добре змішати. Далі в цій киплячій масі розпускаємо віджатий желатин. Переливаємо нашу масу, в кільце діаметром 16 см, затягнути харчовою плівкою. І ставимо застигати в холодильник.
5. Просочення
Перемішати до однородности.
6. Мус кокосовий.
Листової желатин замочити в холодній воді. Вершки збити в деже міксера до м’яких піків. Жовтки перекласти в сотейник. Додати цукор, перемішати до однорідності. Додати кокосове молоко і перемішати до повного об’єднання маси. Ставимо варитися до загустіння. Коли маса поміняє текстуру, знімаємо з плити. Розпускаємо в ній віджатий желатин до повного розчинення массе.
7. Додаємо білий шоколад і перемішуємо, щоб повністю шоколад розтанув і з’єднався з масою крему Англез. Всю цю масу змішати зі збитими вершками до повного об’єднання. Додаємо лікер і кокосову стружку. Перемішуємо. Збірка (в кільці з ацетатної плівкою) Корж – Просочення – Крем тонкий шар – Перша частина Мусу – Конфі – Друга частина Мусу – Корж – Просочення – Крем – Третя частина Мусу – Компоті – Четверта частина Мусу – Корж ( верхній просочений з двох сторін)