Гарбузове мафіни в духовці

Як смачно зробити Гарбузове мафіни в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

гарбуз – 200 гр
рослинне масло – 85 мл
кориця – 1/2 ч. ложки
ванільний цукор – 1 ч. ложка
борошно – 150 гр
цукор – 200 гр
яйце – 2 шт
сіль – щіпка
розпушувач тіста – 1 ч. ложка
можна додати подрібнені волоські горіхи

Крем:
300 гр вершкового сиру кисломолочного,
130 гр цукрової пудри,
50 гр вершків 33-35%,
харчовий барвник на водній основі.

Гарбузове мафіни в духовці покроковий рецепт

1. Гарбуз очистіть і натріть на дрібній тертці, додайте щіпку солі і добре відіжміть. Перекладіть в глибоку миску. Додайте цукор, корицю, ванільний цукор, рослинне масло і яйця. Перемішайте і додайте борошно і разрыхлитель.
2. Знову все перемішайте до однорідного стану і за бажанням додайте подрібнені волоські горіхи (я робила без них). Викладіть тісто по формочках для мафінів, заповнюючи їх приблизно на 2/3. Випікайте мафіни в духовці при температурі 180 градусів близько 20 минут.
3. Гарбузове мафіни готові! Прикрасити їх можна просто цукровою пудрою, кремом або глазур’ю. Я прикрасила мафіни у вигляді гарузиків до Хеллоуину.
4. Крем: Сир збити у цукровою пудрою, додати вершки, барвник і збити до пишноти. Тепер це мої улюблені маффины.