Як зробити Бетонний крем ганаш на білому шоколаді рецепт простий. Крем підходить для ідеального вирівнювання торта👌Круто тримає форму і не бруднить все у коло😄 Цей крем можна використовувати під мастику ,глазур і навіть на ньому дуже круто малювати.
Інгредієнти
Для крему:
(вистачить для покриття торта діаметром 18/20 см)
Білий шоколад-300 гр
Злив масло-150 гр (м’яке)
Бетонний крем ганаш на білому шоколаді покроковий рецепт
1. Розтопити білий шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі, додати в нього м’яке злив масло, трохи збити. Крем готовий. Крем потрібно наносити на холодний торт.
2. Наносити частинами і прибирати в холодильник на п’ять хв, щоб крем застиг і шар слід наносити буде легче.
3. Після того, як торт повністю вирівняли можна пройтися гарячої лопаткою або шпателем (шпатель можна обдати окропом і тим самим він швидко нагріється) і згладити неровности.
Відео рецепт 👇