Смажені гриби печериці в соусі з часником на сковороді

Як приготувати смачні Смажені гриби печериці в соусі з часником на сковороді рецепт простий і швидкий. Дуже смачна закуска, яку можна подавати як самостійне блюдо або як гарнір.

Інгредієнти

400 гр. Печериць
1 шт. Цибуля
2 зубчики Часнику
2 гілочки Чебрецю
Перець Чилі
250 гр. Води
1 ч. л. Кукурудзяного крохмалю
Оливкова олія
15 гр. Вершкового або топленого
2 ст. л. Плавленого сиру
3 ст. л. Соєвого соусу

Смажені гриби печериці в соусі з часником на сковороді покроковий рецепт

1. Обсмажуємо гриби на оливковій олії кілька хвилин з усіх боків до золотистого кольору і додаємо дрібно нарізану цибулю і вершкове масло, гілочки чебрецю, смажимо до золотистого цвета.

2. Після перець Чилі, часник. Окремо змішати крохмаль з водою не вище 40С і Вливаємо до грибам.

3. Додаємо плавлений сир і соєвий соус, тушкуємо пару хвилин на середньому огне.

Відео рецепт 👇