Густий ванільний крем для торта

Як зробити смачний Густий ванільний крем для торта рецепт простий.

Інгредієнти

Вершкове масло — 230 Грам
Цукор — 3-4 Ст. ложок
Сіль — 1/4 Чайних ложки
Ванільний екстракт — 1 Чайна ложка
Вершки — 2-3 Ст. ложок (від 33% жирності)

Густий ванільний крем для торта покроковий рецепт

1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти: масло заздалегідь дістаньте з холодильника.
2. В чашу міксера викладіть розм’якшене вершкове масло, додайте щіпку солі і збивайте до утворення пишної массы.
3. Через хвилину всипайте цукор і збивайте на низькій швидкості, потім збільште швидкість і додайте вершки, ваниль.
4. Готовий крем можете використовувати відразу або накрийте його плівкою і відправте на зберігання в холодильник.