Італійське лимонне печиво

Як зробити Італійське лимонне печиво рецепт простий. Рецепт освіжаючого лимонного італійського печива🍋. В міру солодке, яскраве за смаком, пікантне і з «характером»!)

Інгредієнти

-100 гр вершкового масла 82,5%;
-2 яйця категорії С0 (або 120 гр);
-345 гр борошна;
-100 гр цукру;
-8 гр розпушувача;
-3 гр солі;
-40 гр лимонного соку;
-35 гр лимонної цедри;
-цукрова пудра для «купання» перед випічкою.

Італійське лимонне печиво покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. В окремій ємності збити розм’якшене вершкове масло з цукром і сіллю протягом 2 хв, потім додати яйця, збити. Потім додати лимонний сік, цедру, збити до соединения.
2. Далі частинами ввести просіяне борошно з розпушувачем, замісити тісто. Зібрати заготовку в кулю, загорнути в харчову плівку і відправити на годину холодильник.

3. Через годину тісто акуратно поділити на шматочки по 50 гр, надати форму злегка розплющеними кулі, щедро «викупати» кожне печиво в цукровій пудрі. Заготовки розподілити на пергаменті, випікати при 180 гр 15 хв. Ароматне, смачне печиво готове❤️