Синнабоны булочки з дріжджового тіста на молоці з корицею і цукром

Як зробити Синнабоны булочки з дріжджового тіста на молоці з корицею і цукром простий рецепт.

Інгредієнти

Інгредієнти для тіста:
•Борошно – 600 р.
•Цукор – 100 р.
•Сіль – 1 ч. л.
•Вершкове масло – 80 р.
•Молоко 3.5% – 230 мл
•Сухі дріжджі – 7 р.
•Яйце куряче – 2 шт.
•Яєчний Жовток – 1 шт.

Інгредієнти для наповнення:
•Тростинний цукор – 220 р.
•Кориця мелена – 20 р.
•Вершкове масло – 80 р.

•Інгредієнти для глазурі:
•Вершковий сир – 120 р.
•Цукрова пудра – 90 р.
•Ванільний екстракт – 1/2 ч. л.
•Молоко – 50 мл

Синнабоны булочки з дріжджового тіста на молоці з корицею і цукром покроковий рецепт

1. В зручній чаші змішайте борошно, цукор і сіль, добре перемішайте. Слідом додати м’яке вершкове масло і змішайте з допомогою рук або двох вилок. В окремій ємності змішати тепле молоко, дріжджі. Якщо ви готуєте в тестомесе, то використовуйте насадку-гак для тіста. На середній швидкості вимішуємо тісто 2-3 хвилини, поступово заливаючи молоко з дріжджами і не забудьте розбити два цілих яйця і один жовток в тесто.

2. Якщо вымешиваете тісто вручну, то доведеться трохи довше попрацювати, але будьте впевнені, що результат буде не гірше. На злегка посипаній борошном робочій поверхні вимішуйте тісто руками протягом 30-60 секунд. Перекладіть в змащену олією миску і накрийте плівкою, дайте тісту піднятися протягом 60-90 минут.

3. Поки тісто піднімається змішайте цукор з корицею і відставте в сторону. Слідом можете зайнятися глазировкой, для цього збийте міксером вершковий сир до однорідності і додайте цукрову пудру, залийте невеликою кількістю молока і додайте ванільний екстракт, знову все добре перемішайте і відставте сторону.
4. Викладіть піднялося тісто на злегка посипану борошном поверхню і розкачайте його в великий прямокутник. Розподіліть тепле вершкове масло по всьому периметру тіста, потім рівномірно посипте цукром з корицею. Щільно загорніть в рулет і нарізайте булочки шириною ~ 5 см.

5. Змастіть маслом форму для випічки, викладіть на дно форми булочки і накрийте плівкою. Дайте булочкам піднятися при кімнатній температурі протягом 30-45 минут.

6. Запікайте в розігрітій духовці до 190 градусів протягом 15-20 хвилин. Після випікання дайте відпочити ще 15-20 хвилин, Після чого полийте булочки глазур’ю і подавайте до столу.

Відео рецепт 👇