Кавові булочки хрусткі зовні але мякі всередині

Усім доброго ранку, дівчатка мої ❤️ Дуже смачні булочки принесла 🤤 Кавові булочки хрусткі зовні але м’які всередині простий рецепт.

Інгредієнти

Для тесту
250 мл молока
100 г сирний або вершковий сир
3-4 ст/л цукру (якщо любите солодше, додавайте більше)
2 яйця
Ванілін
5 ст/л рослинне масло
1,5 г/л дріжджі
50 г вершкове масло
Сіль
Борошна, скільки візьмуть (я додавала 4,5 ст борошна)

Кавовий шар
100 г коричневого цукру (можна звичайний)
1 яйця
1 ст/л кави (у мене був вірменський)
3-4 ст/л борошна
50 г вершкове масло

Начинка
Абрикосовий джем
Нутелла

Кавові булочки хрусткі зовні але м’які всередині покроковий рецепт

1. В тепле молоко додаємо , цукор, дріжджі і добре перемішати. Потім додаємо масло, сирний сир, ванілін , сіль і поступово просіваємо борошна. Замішуємо м’яке тісто. додаємо рослинне масло і продовжуємо замішувати хвилин 15-20. Виходить м’яке, гладке тісто. Прибираємо в тепле місце подниматься.

2. Поки тісто підніметься приготуємо кавова суміш: цукор збиваємо з яйцем, додаємо кава, масло і поступово додаємо борошно. Виходить досить густа маса (не дуже густа, не сильно рідка), як показала на відео. Тісто підніметься, розкачуємо кульки, руками злегка відкриємо, всередині кладемо начинку, закриємо і залишаємо підніматися ще хвилин 30.

3. Потім, акуратно наливаємо у верхній шар, як показала на відео, відправляємо в духовку, випікаємо при 190-200 градусів у духовці до готовності. Дуже смачні булочки, обов’язково пробуйте.

Відео рецепт 👇