Пісний гарбузовий кекс

Як смачно зробити Пісний гарбузовий кекс простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Гарбузовий кекс без глютену, молока і яєць. Зате, з подвійною порцією якісного рослинного білка

Інгредієнти

Борошно рисова — 110 гр
Борошно з зеленої гречки — 110гр
Гарбуз — 200гр
Масло авокадо — 70 мл
Підсолоджувач за смаком у автора сироп агави
Апельсин — 1 шт (невеликий)
Прянощі за смаком автора кориця, мускатний горіх мелений імбир
1,5 ч ложки соди гашеного оцтом (можна замінити на розпушувач)
Вода — 50 мл
Сіль щіпка
За бажанням горіхи або цукати , у автора мигдаль і кешью жменю
Протеїн рослинний у автора ванільний — 1 мірний стаканчик з гіркою

Пісний гарбузовий кекс покроковий рецепт

1. Гарбуз натерти на дрібній тертці. Цедру апельсина натерти на дрібній тертці і додати до гарбуза. Додати підсолоджувач, сіль, сік одного апельсина, прянощі, ретельно перемішати. Додати рубані горіхи, олію, перемішати. Додати соду гашену оцтом. Перемешать.

2. Додасть протеїн і ретельно перемішати. Борошно змішати між собою, і порційно вводити до інгредієнтів, ретельно вимішуючи. Маса повинна вийти густоватой, борошно можете додавати на око. Потім додасть 50 мл води і довести консистенцію тесту. Викласти у форму, на пергамент.

3. Духовку розігріти до 180 градусів , потім знизити температуру до 160 градусів і випікати на неї кекс 40-45 хвилин. По закінченню часу, вимкнути духовку, злегка відкрити і дати кексу відпочити ще хвилин 20. Потім він легко витягується і виходить ідеально пропеченим. Готово.

Відео рецепт 👇