Бісквіт червоний оксамит

Мега корисне відео приготування бісквіта. Як зробити смачний Бісквіт червоний оксамит рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

(форма 18 – 20d)

250 г борошна
50 м – крохмаль
300 г цукрової пудри
2 великих яйця ( кімнатної температури)
10 г какао
80 г – вершкове масло( кімнатної температури)
30 г олія рослинна( без запаху)
240 г кефір( кімнатної температури)
0,5 чл солі
1 чл-ванільної пасти або екстракт ванілі
1 чл соди
1 ст. л оцет 9%
1 ст. л сухого яскраво-червоного барвника або 1-2 чл гелевого
барвника( суміш повинна вийде яскраво-червоною)
Якщо потрібно додати ще, щоб вас цей колір не влаштував

Бісквіт червоний оксамит покроковий рецепт

1. (готую ручним міксером). Всі сухі інгредієнти проціджую і з’єдную в чаші , добре перемішуємо вінчиком. ✔️в чаші збити м’яке масло і цукрову пудру. ✔️в 2 етапи додати рослинне масло. ✔️по одному ввести яйця (кожен раз добре вимішуючи). ✔️додаємо ванільну пасту (екстракт). ✔️додаємо червоний барвник (я люблю використовувати сухий). ✔️в кефір додаємо 1 ст. л оцту (перемішати). ✔️ потім в масляну суміш по черзі ☝️

2. додаємо: Сухі інгредієнти-кефір-сухі-кефір (кожен раз добре вимішуючи). Перекладаємо в 2 кільця 18-20 см d. Випускаємо зайве повітря, проводячи шпажкою в тесті. Випікати при температурі 165° 40-45 хв ( до сухої шпажки). Якщо температура буде високою , то бісквіт підніметься шапочкою і лопнет.

3. Як бісквіт буде готовий, вийняти з духовки, дати охолонути у кільці до теплого стану і акуратно вийняти з форми. Обернути бісквіт плівкою або покласти в пакет і прибрати холодильник. Мінімум на 6-8 часов.

Відео рецепт 👇