Арахісові цукерки трюфелі

Як зробити Арахісові цукерки трюфелі рецепт простий ❤️ Як і обіцяла, викладаю рецепт цих смачних цукерок 🔥 Рецепт простий, можна сказати елементарний 👌👌👌

Інгредієнти

🔸150 гр арахісової пасти (можна пасту з кешью, фундука або мигдалю)
🔸40-50 гр сиропу топінамбура (дивіться на свій смак)
🔸щіпка солі (обов’язково)
🔸50-70 гр кокосової стружки/ борошна
🔸ванільний екстракт за бажанням

🔸шоколад натуральний для глазурування:

50 гр какао терте
25 гр какао масла
25 гр сиропу топінамбура

Арахісові цукерки трюфелі покроковий рецепт

1. Перемелюємо кокосову стружку в кавомолці до стану борошна (бажано, так буде ніжніше). Кладемо в блендер арахісову пасту, сіль, підсолоджувач, добре перемішуємо (можна вручну ), поступово додаємо борошно. Може знадобиться трохи більше або трохи менше, залежить від густоти пасты.
2. Не робимо дуже густий масу, так як кокосова стружка ще вбере в себе рідкі інгредієнти. Можна прибрати в холодильник на хвилин 20 для стабілізації, а потім вже зробити шарики.
3. Тісто виходить пластичним, з якого зручно ліпити. Ліпимо кульки. Глазируем наші цукерки натуральним шоколадом (розтоплюємо какао терте, какао масло, додаємо підсолоджувач і готово ✅).