Сирні булочки з корицею без дріжджів як пух

Як зробити Сирні булочки з корицею без дріжджів як пух у духовці рецепт простий. Це дивно простий рецепт, адже щоб приготувати такі сирні булочки вам не знадобиться багато часу на расстойку тіста, а в результаті ви отримаєте ніжну, м’яку і смачну випічку.

Інгредієнти

Розтоплене вершкове масло – 50 гр
Цукор – 3 ст. л + 3 ст. л
Сир – 250 гр
Яйце – 1 шт
Кориця – 1 ст. л
Борошно – 270 гр
Розпушувач – 1 ч. л
Сіль – 1 щіпка

Сирні булочки з корицею без дріжджів як пух покроковий рецепт

1. Яйце – 1 шт. Цукор – 3 ст. л. Сіль – 1 щіпка. Перемішайте. Розтоплене вершкове масло – 50 гр. Сир – 250 гр. Перемішайте до однорідної консистенції. Борошно – 270 гр. Розпушувач – 1 ч. л. Просійте в сирну масу. Замісіть тісто. Залиште відпочити на 20 хвилин. Кориця – 1 ст. л. Цукор – 3 ст.л.

2. Перемішайте. Робочу поверхню присипте борошном. Тісто розкачайте в прямокутник. Тісто присипте цукром з корицею відступивши від краю 2-3 див. Скрутіть рулет. Защипайте шов.

3. Наріжте на шматочки, приблизно по 2.5 див. Кожну булочку трохи притисніть. Випікайте 20 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовке.

4. Приємного апетиту!