Торт павутинка з безе, кремом і глазур’ю простий рецепт.
Інгредієнти
Для двох коржів знадобиться:
жовтки – 6 шт
цукор – 180 гр
сметана – 200 гр
вершкове масло – 250 гр
сода -1 год/л
какао – 3ст/л
Борошно – 180г
Для Безе:
Білки-6шт
Цукор-180г
Лимон. Сік-0,5 мл
Для крему:
Вершкове масло 250гр
Згущене молоко 1 банка (370г)
Ванілін 1 пакетик
Волоські горіхи-50гр
Для глазурі:
Какао – 3ст/л
Цукор – 2ст/л
Вода – 3ст/л
Масло сл.-20гр
Торт павутинка з безе, кремом і глазур’ю покроковий рецепт
1. Масу на коржі розділити на дві частини і випікати при 180• близько 10хв противний змастити маслом і застелити пергаментом.
2. Зібрати торт: корж-крем-безе – крем-корж і знову крем. Для прикраси залишки безе з легка подрібнити і присипати поверх торта.
3. Глазур остудити і прикрасити павутинкою торт зверху безе: за допомогою кондитерського мішка або звичайної ложки. Прибрати готовий торт в холодильник на три часа.
Відео рецепт 👇