Крем для торта наполеона з вершків і молока

Крем для торта наполеона з вершків і молока простий рецепт. Добрий вечір🌗! Роздражнила я вас в історіях своїм Наполеоном, вибачаюсь! Але вчора вночі🌙 різко так його захотіла, вранці втілила бажання в реальність! Насправді пекти торт не довго, але відволікалася на домашні справи, з ранку заміс тіста і зварила заварний крем, в обід спекла коржі, ввечері доробила крем і зібрала торт. А з вами хочу поділитися рецептом крему на торт, від нього з розуму зійти можна💥💥💥! Торт з таким кремом мені подобається їсти через 2-3 години, коржі залишаються хрусткі, і крем як незрівнянне морозиво!

Інгредієнти

250 мл молока 3,2%
250 мл вершків 33-35%
140 г цукрового піску
20 г борошна
20 г кукурудзяного крохмалю
5 жовтків або 2 яйця
ванільний екстракт
200 мл збитих вершків

Крем для торта наполеона з вершків і молока покроковий рецепт

1. Молоко з вершками доводимо до кипіння. Жовтки збиваємо з цукром і ванільним екстрактом. Додаємо борошно і кукурудзяний крохмаль, перемішуємо. Наливаємо гаряче молоко на желтки.
2. Переливаємо назад масу в ківш і при постійному помішуванні уварюють до загустения.
3. Крем накриваємо плівкою в контакт і остуджуємо. У остиглий крем додаємо збиті вершки і перемішуємо. Дивовижно смачний крем готовий!