Легкий і ніжний торт який тане в роті

Божевільний тортик Дуже 🔥 Легкий і ніжний торт який тане в роті простий рецепт.

Інгредієнти

Розмір готового торта (18 см)

Бісквіт:
5 жовтків
30 г цукру
З’єднати і збити 2 хв .

5 яєчних білків
95 г цукру
Збивати білки до стійкості поступово додаючи цукор

4 г желатину в порошку
20 г води
З’єднати, перемішати і залишити для набухання.

Для Мусу:
Приготуємо Англійський соус
2 жовтки
15 г цукру
60 г молока
60 г густих вершків

Мус з темного шоколаду:
55 г темного шоколаду
30 г Нателлы

Мус з білого шоколаду
85 г білого шоколаду
100 г густих вершків 35%

Легкий і ніжний торт який тане в роті покроковий рецепт

1. Готові маси акуратно з’єднати і розділити на 2 рівні частини. В одну частину додати 65 г борошна, у другу 55 г борошна і 10 г какао. Все добре перемішати (у вас вийде 2 види тіста) Перекладываемся тісто в кондитерський мішок і ресурс смужки як на відео.

Відправляємо в розігріту духовку при 160 гр. на 12 хв. Остудити , нарізати 2 смужки шириною 6 см. І вирізати коло діаметром 16 див. Беремо іншу форму, вже побільше розмір 18 см. І збираємо основу як на відео. Просочуємо цукровим сиропом і прибираємо в сторонку.

2. Для Мусу:
Все з’єднати, перемішати, поставити на вогонь, постійно помішуючи підігріти, але не доводити до кипіння, прибрати з вогню. Розпустити желатин і додати в соус. Поділити на 2 рівні части.

3. Мус з темного шоколаду:
Усе з’єднати, додати соус, і збиті вершки-100 гр. 35 %. bПеремешать, залити основу і відправити у морозильну камеру на 30 мин.

4. Мус з білого шоколаду.
Залити на перший застиглий мус і прибрати в холодильник мінімум на 4 -5 часов.

5. Прикрасити за бажанням.
Якщо бортики багато залишилися їх завжди можна подровнять.

Відео рецепт 👇