Гарбузове капкейки з кремом з вершків

Як смачно зробити Гарбузове капкейки з кремом з вершків простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

•Гарбуз 320 гр
•Яйця 2 шт
•Цукор 145 гр
•Борошно 300 гр
•кориця 1 ч. л.
•сіль щіпка
•Розпушувач 0,5 ч. л.
•Рослинна олія 70 гр
•Шоколадні краплі або горіхи за смаком

Гарбузове капкейки з кремом з вершків покроковий рецепт

1. Гарбуз почистити, порізати, відварити (хвилин 15-20). Зробити пюре Блендером. Додаємо до гарбузовому пюре масло і яйця, цукор, збиваємо. Просіваємо борошно , перемішуємо з розпушувачем, додаємо соль.
2. Перемішуємо. Додаємо корицю і шоколадні краплі (або горіхи). Викладаємо тісто у форму. Випікати при 180 градусах приблизно 20-25 минут.
3. Для крему: збити вершки з цукром (а краще з цукровою пудрою). Розділила цю масу на 2 частини і в одну додала трохи кави, вийшло дуже смачно