Мус десерт з йогурту, молока і желатину простий рецепт.
Інгредієнти
Всього 3 інгредієнта і готовий мус
КБЖУ на 100 гр 78/5/2,1/10
На 2 порції:
Йогурт питний (у мене банан-персик 1,5%) 300 мл
Желатин 10 гр
Молоко 100 мл
Підсолоджувач за бажанням (я не додавала)
Мус десерт з йогурту, молока і желатину покроковий рецепт
1. підігріваємо Молоко і розчиняємо в ньому желатин. Йогурт збиваємо міксером до пузырьков.
2. Якщо не збити то не буде консистенція мусу. З’єднуємо збитий йогурт і молоко з желатином.
3. Розливаємо по формах і прибираємо в холодильник на пару годин. Десерт готов.