Торт Ожина Кокос Морозиво

Як зробити Торт Ожина Кокос Морозиво рецепт простий.

Інгредієнти

Бісквіт 16см
Яйця – 94г (2 шт С1)
Цукор – 57 р
Борошно – 51 р
Кокосова стружка – 29 р
Молоко – 43 р
Раст. масло – 23 р
Розпушувач – 3 р

ОЖИНОВЕ КОНФІ
Ожина заморожена – 225гр
Цукор – 45 р
Кукурудзяний крохмаль – 12 р

ОЖИНОВО – КОКОСОВИЙ МУС (готується прямо перед складанням торта!)
Йогурт натуральний – 54 р
Вершки жирні – 36 р
Сир сирний – 72 р
Желатин – 5 г
Вода для желатину – 30 г
Кокосова стружка – 18 р
Ожинове конфі – 58 р
Згущене молоко – 29 р
Сублимированное морозиво – 5 р

ВЕРШКОВИЙ КРЕМ
Вершковий сирний сир – 400 г
Вершки жирні від 33% – 65 р
Цукрова пудра – 73 г

Торт Ожина Кокос Морозиво покроковий рецепт

1. Бісквіт
1. Яйця збити з цукром на високій швидкості міксера за посвітління і збільшення маси в об’ємі
2. З’єднати сухі інгредієнти
3. З’єднати масло і молоко кімнатної температури
4. Яєчно-цукрову масу почати перемішувати на самій низькій швидкості міксера або вручну, поперемінно додаючи сухі інгредієнти і молочно-масляну суміш
5. Випікати бісквіт при 170° близько 45 хвилин
2. ОЖИНОВЕ КОНФІ
1. Заморожену ожину висипати в сотейник, накрити кришкою і поставити на повільний вогонь для розморожування. По мірі розморожування ягід, можна розчавити деякі ягоди виделкою, щоб вони дали сік
2. Додати до ягодами цукор, довести до кипіння суміш і тушкувати під кришкою кілька хвилин
3. Розвести крохмаль у столовій ложці води і вилити в киплячу суміш з ожиною
4. Після того, як суміш загусне, зняти з вогню і накрити харчовою плівкою в контакт
5. Повністю остудити перед складанням торта
3. ОЖИНОВО – КОКОСОВИЙ МУС (готується прямо перед складанням торта!)
1. Желатин замочити в холодній воді, дати йому набрякнути
2. Вершки, йогурт, сир змішати з допомогою міксера і збити протягом хвилини. Додати стружку, морозиво (попередньо його потовкти в крихту), згущене молоко, конфі і перемішати вручну або за допомогою міксера
3. Розпустити желатин і додати в масу, ретельно перемішати

4. ВЕРШКОВИЙ КРЕМ
Всі інгредієнти збити на високій швидкості міксера протягом 30 секунд