
Всі секрети БІЛКОВОЇ глазурі! Друзі! зберігайте рецепт, діліться цим відео, а в коментарях пишіть, яку глазур розібрати наступної. Білкова глазур для пасок на великдень рецепт простий.
Інгредієнти
дивіться нижче
Білкова глазур для пасок на великдень покроковий рецепт
1. Білки зважити і відміряти дрібний цукровий пісок в 2 рази більше за вагою, ніж маса білків. Краще замінити 1 частина цукру цукровою пудрою. Підготувати водяну баню. Встановити миску з білками на водяну баню. Почати збивати білки на середній швидкості міксера, додавши 1 ч. ложку лимонного сока.
2. Коли білки почнуть утворювати піну, починаємо поступово додавати цукровий пісок. Вводимо його в 3 прийоми по мірі збивання. Цукрова пудра вводиться в останню очередь.
3. Консистенція глазурі залежить від мети: якщо потрібні патьоки, то збиваємо глазур до глянцю і м’яких піків (як на відео), якщо потрібен рельєф, то збиваємо до глянцевих пружних піків. Глазур необхідно використовувати сразу.
4. Для патьоків використовуйте ложку, Густу глазур перекладіть в кондитерський мішок, якщо потрібно відсадити пухку шапочку. При бажанні глазур шапочкою можна обпалити пальником, або ж помістити в розігріту до 250° духовку з включеним верхнім рівнем буквально на 3-4 хвилини до зарумянивания.
Відео рецепт 👇