Шоколадний кекс з карамельним кремом

Шоколадний кекс з карамельним кремом простий рецепт. Не буду навіть говорити наскільки це смачно, ви повинні самі спробувати 😎 Рецепт крему в попередньому пості! Ну і звичайно вам доводиться нагадувати про ❤️, вибачте, але ви забуваєте про усім після перегляду відео 😂 до Речі, якщо рецепт сподобався ви можете поділитися з подругою натиснувши на стрілочку під відео!

Інгредієнти

Для шоколадного кексу:
Форма 26 див.

3 шт. Яйця (З)
Сіль щіпка
300 гр. Цукру
150 гр. Молока
90 гр. Соняшникова олія
150 гр. Окропу
300 гр. Борошна
7 гр. Розпушувача
40 Гр. Какао

Для просочення я змішала:
200 гр. Молока теплого
40 гр. Бейліса
1 ч. л. Розчинної кави

Шоколадний кекс з карамельним кремом покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з сіллю до появи піни і поступово всипаємо цукор, продовжуючи збивати до пишної світлої маси. Потім зменшуємо швидкість на мінімум і вливаємо молоко кімнатної температури і соняшникову олію. Збивати не треба!

2. Просто перемішуємо на самій низькій швидкості і додаємо просіяне борошно, какао і розпушувач. Після того як сухі інгредієнти об’єдналися вливаємо крутий окріп, перемешиваем.

3. Випікаємо в розігрітій до 170 С духовці, режим верх низ ,приблизно 45-60 хв. (перевіряйте зубочисткою).

4. Готового кексу даємо охолонути у формі 10 хвилин, а потім перекладаємо на решітку і охолодити повністю. Зрізаємо дно кексу і просочуємо обильно.

Відео рецепт 👇