Бісквітний рулет з вершковим кремом з шпинату з малиною

Як смачно зробити Бісквітний рулет з вершковим кремом з шпинату з малиною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✔Шпинат (свіжий або заморожений) – 200 гр;
✔Рослинна олія 130 гр;
✔Яйце – 100 гр;
✔Цукор – 150 гр;
✔Сік лимона – 20 гр;
✔Цедра 1 лимона;
✔Борошно – 200 гр;
✔Розпушувач – 10 гр;
✔Ваніль 2 гр

Вершковий крем:
✔Вершковий сир – 300 гр;
✔Вершки – 200 гр;
✔Інвертний сироп (або цукрова пудра) – 50 гр.

Малинове конфі:
✔️ 250 гр малини (замороженої)
✔️ 30 гр цукру
✔️ 7 гр пектин NH
✔️ 5 гр лимонний сік

Бісквітний рулет з вершковим кремом з шпинату з малиною покроковий рецепт

1. Шпинат, рослинне масло, цедру і сік лимона помістити в блендер і подрібнити. Яйця з цукром збити в щільну масу. Борошно, сіль і розпушувач об’єднати і перемішати. У збиту яєчну масу, продовжуючи збивати на низькій швидкості міксера додати сухі і рідкі інгредієнти (у 2-3 заходи).
2. Розподілити масу на деко, застелене пергаментом. Отпекать при 160 гр до доготовности (перевірити на суху зубочистку). Дістати і відразу ж перевернути на інший аркуш пергаменту. Верхній лист зняти. Бісквіт остудити. інвертний сироп додаєте, якщо плануєте заморожувати. Всі інгредієнти об’єднати і збити в одородную, пишну массу.

3. Нанести крем поверх остиглого рулету, викласти ягоди малини (за смаком) і загорнути в рулет. Зверху рулет можна декорувати залишилися кремом і малиною! Малину нагріти до 45 гр, додати перемішані пектин і цукор, проварити протягом хвилини до загустіння. В кінці додати лимонний сік. Распрелелить на пергамент, заморозить.

Відео рецепт 👇