Шоколадний брауні з кабачка з какао і горіхами

Як зробити Шоколадний брауні з кабачка з какао і горіхами простий рецепт в духовці. Так так! Кабачок дає таку вологість і соковитість! Це неймовірно смачно! Обов’язково спробуйте!

Інгредієнти

2 яйця
100 г цукру
75 г вершкового масла
50 г борошна
3 ч. л какао
1 ч. л розпушувача
150 г кабачки, натерти на крупну тертку
100 г горіхів, подрібнити
50 г темного шоколаду, нарізати

Шоколадний брауні з кабачка з какао і горіхами покроковий рецепт

1. Яйця збити з дрібкою солі і цукром в пишну світлу масу. Додати охолоджене розтоплене масло. Ще раз добре збити. Змішати борошно з какао і розпушувачем, додати в тісто. Всипати кабачок, горіхи, шоколад. Ретельно і обережно перемешать.

2. Форму ~15/20 змастити маслом або застелити папером. Для зручності пергаментний папір можна намочити, добре зім’яти, тоді буде зручно і викласти дно і боки форми! Вилити тісто в форму.

3. Випікати при 175С 30-35 хвилин. Охолодити. Перед подачею посипати цукровою пудрою. Також можна подавати теплим з кулькою мороженого.

4. Замість кабачка можна брати цуккини.

Відео рецепт 👇