Рулет з вершковим кремом і вишнями

Готуємо рулет з вершковим кремом і вишнями рецепт простий. Дивно, але в блозі, до цих пір немає ні одного рулету 😅 напевно у багатьох (як і у мене) є проблеми з їх згортанням. Але цей варіант, завжди виходить ідеально.

Інгредієнти

– яйце куряче 4 шт.,
– цукор 70 гр.,
– борошно 70 гр.,
– сіль щіпка,
– ванільний екстракт/ цукор 1,5 ч. ложки,
– вода тепла 40 мл,
– розпушувач 0,5 ч. ложки
+
Вершки 33% 180 мл,
Сметана 20% 180 гр.
Цукрова пудра 50 гр.
+
Вишневий джем.

Рулет з вершковим кремом і вишнями покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром і сіллю в щільну масу. Додаємо воду, потім всі сухі інгредієнти і акуратно перемішуємо лопаткой.
2. Випікаємо на деку з пергаментой папером при 180°С 12-15 хв. (Він тільки повинен почати купувати золотистий колір)
3. Звертаємо з допомогою рушники і залишаємо остигати. Сметану з вершками і цукровою пудрою збиваємо в щільний крем.

4. Наносимо на бісквіт. Потім викладаємо хаотично джем. Згортаємо рулет, загортаємо у фольгу і в холодильник на 3-5 часов.