Бездріжджові паски домашні рецепт простий.
Інгредієнти
На 6:
Борошно – 200 гр
Сіль – щіпка
Розпушувач – 1/чл
Шафран для аромату – щіпка
Ванілін – щіпка
Вершкове масло – 130 гр
Яйця – 2 шт.
Цукор – 100 гр
Молоко – 130 гр
Бездріжджові паски домашні покроковий рецепт
1. Змішуємо всі сухі інгредієнти: борошно, сіль, розпушувач, шафран і ваніль. Вливаємо розтоплене вершкове масло. Перемішуємо. В окремій ємності збиваємо жовтки з цукром до білої пишної маси, вводимо в борошно з маслом, перемешиваем.
2. Додаємо родзинки або будь-які інші сухофрукти та горіхи. Частинами вводимо молоко. Ретельно його вмішуємо в тісто. Білок збиваємо до стійкої піни на високій швидкості миксера.
3. Додаємо його в тісто лопаткою. У цього моменту духовці повинна бути розігріта до 180 градусів. Розподіляємо тісто по формочках, заповнюємо їх на 2/3, так як воно поднимется.
4. І відправляємо пасочки в духовку на 20-30 хвилин. Готовностей перевіряємо зубочисткою. Якщо вона виходить суха – паска добре пропікся. Остуджуємо і прикрашаємо глазур’ю і посилками☺️
Відео рецепт 👇