Сирні рогалики з яблучним джемом в духовці

Як зробити смачні сирні рогалики з яблучним джемом рецепт в духовці.

Інгредієнти

Сир 400 гр
Борошно 400 гр
Слив. олія 250 гр
Цукор 100 гр
Розпушувач 10 гр
Ванільний цукор 1 пакет
Кориця 1 ч. л.

Сирні рогалики з яблучним джемом в духовці покроковий рецепт

1. Сир перетираємо, що б він мав однорідну консистенцію і змішуємо з маслом кімнатної температури. Додаємо просіяне борошно, корицю, ванільний цукор, розпушувач. Замішуємо тісто і прибираємо його в холодильник в харчовій плівці на 30-40 минут.
2. Дістаємо тісто і ділимо його на дві частини. З одного працюємо, іншу забираємо назад. На присипаній борошном поверхні розкочуємо качалкою тонкий коло. Посипаємо його половиною цукру і качалкою вдавлюємо в тесто.
3. Ділимо коло по діаметру на 4 частини (як піцу). Кожну частину ще на 4 частини. На широкий край кладемо трохи ждема. Джем може бути будь-яким, головне, що б не рідкий, а то потечет.
4. Загортаємо рогалики. Змащуємо зверху збитим яйцем. Викладаємо на деко застелений пергаментом і випікаємо 20 хвилин при темп. 180 гр.